DES toernooi voor Dessers

DES leden nemen een speciale plek in tijdens het DES toernooi. Het toernooi wordt georganiseerd dóór en voor DES. Veel DES leden zetten zich hiervoor in als vrijwilliger. DES is ook hofleverancier als het gaat om deelnemende teams. Voor DES leden die geen wedstrijden spelen, is er tijdens het toernooi ook genoeg te doen.

Alle hulp is welkom om het toernooi succesvol te kunnen maken. Dit is veelal in de vorm van helpen bij de bar, de 'foodplaza' of hulp bij controle op geldige toegangsbandjes bij het hek (na 18:00 's avond .. ). Zie je een gaat je in het rooster waar je kunt helpen, vul het dan in op het papieren rooster ( in de kantine ) of mail ons op helpen@destoernooi.nl .

Voor ouders: Veel van de leden nemen deel aan het toernooi, en spelen dus op zaterdag en maandag overdag. Jullie hulp is vooral op die dagen extra gewenst om dan de foodplaza te bemannen.

Activiteiten

Tijdens het toernooi zijn er een aantal activiteiten speciaal voor DES leden. Hieronder een overzicht van deze activiteiten.

Vrijdag
- 17:30 uur De Foodplaza is geopend en onze koks maken graag wat lekkers voor je klaar

Zaterdag
- 10:00 uur Springkussen
- 10:00 uur Start wedstrijden
- 18:00 uur Eten bij DES (<inschrijven>, toegangskaart terrein noodzakelijk)

Zondag
- 12:00 uur Ontspannen activiteiten (voor senioren)
- 18:00 uur BBQ (<inschrijven>, toegangskaart terrein noodzakelijk)

Maandag
- 10:00 uur Springkussen
- 10:00 uur Start wedstrijden

Naast deze extra activiteiten zijn DES leden natuurlijk ook van harte uitgenodigd om deel te nemen aan de <reguliere activiteiten>.

Toegangskaarten

Alle DES leden die zijn ingedeeld om te spelen tijdens het toernooi krijgen automatisch een toegangskaart. Niet spelende leden, ouders van DES leden en hun partners moeten de toegangskaart zelf aanvragen. Aanvragen is gratis en gaat digitaal. De toegangskaart ontvang je per e-mail. Alle DES leden van 18 jaar en ouder kunnen daarnaast ook nog een aantal mensen introduceren. De kosten hiervoor bedragen 15 euro per persoon per avond.

<Aanvragen toegangskaart niet spelend DES lid en partner>

Het aanvragen van toegangskaarten voor je introducees kan op het moment dat je zelf staat ingeschreven. Zorg dat je bent ingelogd (bijvoorbeeld via de link in je bevestigingsmail) en ga naar '<Mijn-inschrijving>'.