Inschrijven

Van 17 mei t/m 20 mei 2024 zal weer het jaarlijkse DES toernooi plaatsvinden. Nu kunnen jij en de rest van je korfbalvereniging daar natuurlijk niet bij ontbreken. Dus schrijf jouw vereniging snel in!

Het inschrijfgeld is dit jaar € 64,95 per deelnemer. In de begin periode lopen er akties waarmee earlybird korting verkregen kan worden.

Een inschrijving geeft recht op:
- Een camping plaats voor het hele weekend.
- Een barbecue maaltijd op de zondag.
- Deelname aan twee wedstrijddagen.
- Toegang tot drie feestavonden.

Via onderstaan formulier kun je jouw vereniging inschrijven, je wordt dan ook meteen onze contactpersoon. Bij deze voorinschrijven betaal je per team een aanbetaling t.w.v. één inschrijving. Hiermee reserveren jij en je mededeelnemers een plek op het toernooi. De aanbetaling wordt verrekend bij de definitieve inschrijving. Na goedkeuring van de inschrijving sturen wij je per e-mail een uitnodiging om de rest van je teamgenoten door te geven. Heb je vragen over het inschrijven, stuur ons dan gewoon even een e-mail op contact@destoernooi.nl.

Voor het inschrijven van een team gelden de volgende spelregels:
- Maximaal 6 heren.
- Maximaal 6 dames.
- Alleen korfballers.
- Deelnemers zijn tenminste 18 jaar.

Tijdens het toernooi zullen er foto's worden gemaakt voor promotiedoeleinden. Deelnemers stemmen er mee in dat deze foto's worden gemaakt en gepubliceerd.

We zien je graag met Pinksteren!